Dragi učenci, spoštovani starši!

 

Lepo pozdravljeni pred začetkom novega šolskega leta, ki se bo začelo v torek, 1. 9., ko bo naša šola spet odprla svoja vrata.

 

Prvošolci pridite v šolo ob 9.00 skupaj s starši. S seboj prinesite šolske torbice in copate, likovne pripomočke pa lahko prinesete dan kasneje (delovne zvezke in berilo boste dobili v šoli). Pred šolo bomo imeli kratek pozdravni program, na katerega ste vabljeni tudi starši (prosimo, da upoštevate varnostno razdaljo). Po zaključenem sprejemu boste prvošolci z učiteljico odšli v učilnico. Tam boste pojedli malico, se seznanili s šolo ter spoznali svoje sošolce. Vaš prvi šolski dan bo trajal do 11.00, ko pridejo po vas starši.

 

Drugošolci in tretješolci pridite v šolo med 6.30 in 8.00. S seboj prinesite šolske torbice in copate, likovne pripomočke pa lahko prinesete dan kasneje (delovni zvezki in berila vas čakajo v šoli). Za vse učence bo organizirana malica in kosilo. Prvi šolski dan lahko zapustite šolo v času med 13.00 in 16.30 v spremstvu staršev oz. drugih domačih.

 

Zaradi upoštevanja ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe ne bomo mogli organizirati roditeljskega sestanka, zato boste starši v tem tednu prejeli informacije na vaše e-naslove. Prosimo vas, da redno spremljate tudi naslovno spletno stran OŠ Ig in novice PŠ Iška vas.

 

Želimo vam lep konec počitnic. Se vidimo kmalu!

Učiteljice