Skoči na glavno vsebino

Utrinki ND za 7. R. – Predpraznično vzdušje

V četrtek, 25. 11. 2021, smo izpeljali naravoslovni dan za 7. razred na temo predpraznično vzdušje. Tako kot preteklo šolsko leto, nam tudi letos zdravstvena situacija ni omogočila načrtovano izvedbo v šoli. Uspelo nam je izpeljati lončarsko delavnico pod vodstvom Maruše Mazej, Izdelavo andventnih venčkov pod taktirko učiteljice Diane Zupan s sodelovanjem bivške učenke Klare Tavželj, izdelava novoletnih voščilnic pod mentorstvom učiteljev Kristine Plavec, Jožefe Antolič in Gorazda Šanteja. Njihovo kreativno ustvarjanje pa sta popestrili še učiteljici Polona Kukovica z božičnimi napevi in Anita Šuc z novo plesno kreaturo. Delavnica peka peciva oziroma potice, pa je zaradi karantene enega oddelka, nadomestila izvedba okusnega kosila s pripravo pogrinjkov za praznično mizo doma. Navodila je pripravila učiteljica Urška Brvar Rušnjak.

Naš namen je bil, da bomo izdelke namenili novoletnemu bazarju, ki pa je bil odpovedan. Stroške vseh delavnic je pokril šolski sklad. Zato prosimo vse, ki ste izdelke s QR kodo prijeli ali pa menite, da lahko, darujte denarni prispevek za šolski sklad OŠ Ig. Tekoči račun najdete na spletni strani šole.

Srčno upamo, da  v prihodnje uspe našim učencem pod mentorstvom Društva  žena in deklet na podeželju Ig speči tudi praznično potico.

Hvala vsem za lep ustvarjalen šolski dan.

Ig, 29. 11. 2021                                                                                                                    Vodja ND Andreja Župec

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost