Skoči na glavno vsebino

Evropski teden mobilnosti

V sklopu Evropskega tedna mobilnosti s sodelovanjem občine Ig in Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Ig, osnovna šola Ig organizira dneve dejavnosti za učence od 1. do 8. razreda z naslovom Po varni šolski poti v kino:

V torek, 19. septembra, bodo po varni šolski poti odšli do Doma kulture učenci od 1. do 3. razreda. V Domu kulture si bodo ogledali film, v šoli pa se bodo pogovarjali o prometu, o varni šolski poti, o načinih prihajanja učencev v šolo.

V sredo, 20. septembra, bodo po varni šolski poti odšli do Doma kulture učenci od 6. do 8. razreda. V Domu kulture si bodo ogledali film, v šoli pa bodo imeli predavanja invalidov, udeleženih v prometnih nesrečah in delavnico predsednice Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Ig.

V četrtek, 21. septembra, bodo po varni šolski poti odšli do Doma kulture učenci 4. in 5. razreda. V Domu kulture si bodo ogledali film, v šoli pa bodo imeli učenci 4. razreda predavanje invalidke, udeležene v prometni nesreči, peti razredi pa bodo imeli poligon.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost